Newborn lifestyle shoot

Gefeliciteerd, jullie krijgt een kindje! Of je wilt een newborn shoot cadeau geven! Een pasgeboren baby en alles erom heen is ontzettend bijzonder. Het gaat allemaal zo snel, dus een extra reden om dit vast te laten leggen.

Ik kom graag bij je thuis voor een newborn lifestyle shoot. Ik leg alles zo natuurlijk en puur mogelijk vast. Of het nu jullie eerste kindje is of dat er nog broertjes en zusjes zijn. Lekker knuffelen in jullie vertrouwde omgeving.

Mijn stijl is zo puur mogelijk. Ik neem  zelf geen props (accessoires) mee en ik zal jullie kindje niet in bepaalde houdingen leggen. Mochten jullie dit toch heel graag willen, dan wil ik jullie met alle plezier een andere fotograaf aanbevelen die hier in is gespecialiseerd.

Als jullie een newborn shoot willen boeken of je wilt dit cadeau geven is het handig om dit op tijd te laten weten, zodat ik dat rond de uitgerekende datum een plekje vrij kan houden.

Jullie mogen zelf bepalen wanneer de shoot plaats zal vinden, dus het hoeft niet persé in de eerste of tweede week. De shoot zal dus bij jullie thuis plaatsvinden. Tijdens mijn aanwezigheid zoek ik de mooiste en lichtste plekjes in jullie huis op om de foto’s te maken. Ik volg jullie een beetje in de dagelijkse dingen. De shoot duurt ongeveer 1,5 uur.

Na een paar dagen ontvangen jullie alvast een kleine preview van de shoot. De rest van de foto’s ontvangen jullie binnen 4 weken digitaal aangeleverd.

INVESTERING

€ 150,00

Een volledige shoot bij jullie thuis
15 volledig nabewerkte hoge resolutie bestanden, digitaal verstuurd
Online galerij waar je je foto’s kunt bekijken

Wil je de shoot cadeau geven? Ik heb cadeaubonnen! Je kunt zowel een shoot cadeau geven als een bon ter waarde van een bepaald bedrag. Neem contact met me op voor meer informatie!

De betaling geschiedt na de fotoshoot, maar voor de levering van de foto’s.
De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Reiskosten tot 20 km vanaf 7131 JA inbegrepen. Daarna bedragen ze €0,35 per km.
Photography by Jorieke Philippi behoudt het recht om de foto’s te gebruiken voor website, social media, drukwerk of externe promotionele doeleinden. Wil je dit niet? Geef dit dan van te voren schriftelijk aan.

Extra foto’s zijn altijd bij te bestellen. De kosten zijn € 7,50 per stuk of 5 stuks voor € 30,00.