Mini Studio Shoot / tips en info

Voor de shoot

De fotostudio zit aan de Varsseveldseweg 67-02 in Lichtenvoorde. Dit is de doodlopende weg naar Koerntjes Slopersbedrijf. De studio zit aan de achterkant. Je kant de auto parkeren op de parkeerplaats en rechts de zwarte poort door.
 
Een paar dagen voor de shoot ontvangen jullie van mij een betaalverzoek van € 89,00. Deze dient voor de shoot betaald te zijn.
 
Mocht er de dag voor de shoot of op de dag zelf wat zijn. Bijvoorbeeld één van de kinderen is ziek. Geen probleem. Stuur dan een appje. We prikken dan gewoon een nieuwe datum. 

Tijdens de shoot

Voor de minishoot hebben we 30 minuten de tijd. Maar soms loopt het iets uit, dus tussen elke shoot heb ik 15 minuten speling.

Sommige kindjes vinden het erg spannend in de studio. Voor mij is dit normaal geen probleem. Meestal duurt dit maar even en dan gaat het dan allemaal vanzelf.

Omdat de achtergrond zwart is, adviseer ik ook donkere kleding, met niet te veel printjes en grote teksten.

Na de shoot

Binnen 2 weken na de shoot ontvangen jullie een online album waar jullie 5 zwart/wit foto’s kunnen kiezen. Deze foto’s zijn digitale bestanden in hoge resolutie en kunnen worden gedownload.

In deze online omgeving kunnen jullie extra digitale foto’s bestellen. Omdat ik uit ervaring weet dat het soms lastig kiezen is, maak ik ook altijd een mooie totaalprijs voor alle foto’s. 
 
Als laatste wil ik nog even vermelden dat door het boeken van een shoot, jullie akkoord gaan met het eventueel delen van foto’s. Ik ben natuurlijk trots op mijn werk en werf mijn klanten veelal via Social Media. Waarschijnlijk hebben jullie mij ook zo gevonden. Mocht je dit nou echt niet willen, geef dit dan even door voor de shoot.

Bedankt voor het boeken van deze shoot. Super leuk!
Mocht je verder nog vragen hebben? Neem dan gerust contact meet mij op.

Groetjes Jorieke