Minishoots

Studio

Tot met met 18 december kan is deze shoot te boeken. De shoot vind plaats in mijn studio aan de Varsseveldseweg 67-02.
De shoot duurt maximaal 30 minuten. Ik gebruik een zwarte achtergrond. Deze shoot is leuk voor gezinnen met kleine kinderen maar ook als je zwanger bent of gewoon met je lief op de foto wilt. De voorwaarden zijn wel dat jullie uit één huishouden komen.

De kosten zijn € 69,00 incl. 3 digitale beelden.

Wil je een plekje reserveren? Dit kan via het onderstaande formulier. Vul hier je gegevens in en wanneer en welke tijd je wilt boeken.

Liefs Jorieke

• Bij het boeken van de shoot ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden.
• Bij het boeken de minishoot geef je automatisch toestemming aan Jorieke Philippi Photography om de foto’s te delen via sociale kanalen en de website. Liever niet? Laat het even weten.

Tips en meest gestelde vragen

Wat trek ik aan?

Trek aan waar jij je lekker voelt. Natuurlijk kleuren doen het goed op de op foto. Blauw, zwart of grijs is altijd goed. 
Zorg wel dat je de kleren een beetje op elkaar afstemt. Felle kleuren en veel printjes is meestal niet zo mooi.

Hoe lang duurt het?

Voor de studio shoot reserveer ik altijd maxima 30 minuten. Vooral voor kleine kindjes is dit lang genoeg. Soms duurt het wat langer.

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat er iemand ziek is of er is wat ander tussen gekomen. Je afspraak annuleren kan dan gewoon. Wel het liefste zo snel mogelijk zodat ik jullie plekje weer kan vullen.

Wanneer krijgen wij de foto's te zien?

Binnen 4 weken krijgen jullie een online album met de foto’s te zien. Hier mogen jullie 3 foto’s uitzoeken en deze kan je downloaden. Extra foto’s bestellen kan ook in dit album

Met hoeveel personen mogen wij komen?

De minishoot is voor maximaal 5 personen. Mochten jullie toch met 6 personen zijn, neem dan even contact met mij op.

Hoe gaat het met de betaling?

Jullie krijgen daags voor de shoot een factuur op de mail met een betaalverzoek.

© Jorieke Philippi Photography   •   info@joriekephilippi.nl   •   06 15289476   •   KvK 66491975   •   BTW nr. NL001388121B02