Wat trek je aan tijdens de fotoshoot?

Trek vooral kleding aan waar jij je lekker in voelt. Doe je dit niet, dan zal je dit op elke foto terug zien. Je moet je wel prettig voelen.

Wanneer je met meerdere mensen op de foto gaat, bijvoorbeeld met de hele familie. Zorg dan dat je de kleding een beetje op elkaar afstemt.
Kies bijvoorbeeld 2 kleuren die mooi bij elkaar passen en zorg dat je dit als hoofdkleuren gebruikt. Als je de kleren een beetje op elkaar afstemt, dan wordt het beeld een stuk rustiger. Vooral met een grote groep. Hieronder zie je een paar voorbeelden van hoe het eruitziet als de kleren matchen.

Vermijd drukke prints, schreeuwerige teksten, knalkleuren en fluorescerende kleuren.

Stem je kleding af op de locatie. Ga je naar het bos? Trek dan geen pumps aan. Dit mag natuurlijk wel, maar is niet altijd heel praktisch.

Is het mooi weer maar wel koud? Trek dan laagjes aan, want het mooiste is natuurlijk zonder jas.

Ik ben gewend om met grote families het bos in te gaan. Het is altijd een beetje chaotisch, maar dit komt altijd goed. Laat de kinderen lekker hun ding doen en vooral niet te veel van te zeggen dat ze moeten lachen en luisteren. Dit schrikt vaak af op het moment dat ze mij zien. Spelende wijs zorg ik ervoor dat ze meewerken en hun lekker hun ding kunnen doen.

Familieshoot Achterhoek Jorieke Philippi
Familieshoot Jorieke Philippi Familiefotograaf
Familiefotograaf Achterhoek Jorieke Philippi

Na de shoot!

De foto’s worden aangeleverd in een online album waar jullie een aantal foto’s (afhankelijk van welk pakket) kunnen downloaden in hoge resolutie. 
Let op! De foto’s worden dus niet afgedrukt. Dit is eventueel wel mogelijk in deze online omgeving.

Binnen een paar dagen na de shoot ontvangen jullie een factuur en een kleine preview van de shoot.

Omdat ik trots ben op mijn werk en veel klanten krijg via Facebook, Instagram en mijn website, kan het zijn dat ik wat foto’s van jullie hiervoor gebruik. Wil je dit liever niet? Laat dit dan tijdig aan mij weten zodat ik hier rekening mee kan houden.

Mocht je verder nog vragen hebben? Neem dan gerust contact met mij op.

Liefs Jorieke