newbornshoot, fotograaf Lichtenvoorde, Jorieke Philippi Philippi photography

Newbornshoot

Er is niks zo bijzonder dan een pasgeboren baby. Kleine vingertjes, voetjes en zachte dons haartjes. Samen knuffelen, en kusjes geven op het grote bed. Super mooie momenten om vast te leggen. De newbornshoot zal dan ook plaats vinden in jullie eigen vertrouwde omgeving, lekker thuis!
Zodra de baby geboren is kunnen jullie contact met mij opnemen en plannen we samen een datum in. Meestal plan ik een newbornshoot in de eerste 4 weken en het liefste in de tweede week als dit mogelijk is.

Handige om te weten!

Vaak gebruik ik de slaapkamer van papa en mama, wat daar kan iedereen makkelijk op het grote bed. Soms kijk ik wel of er nog meer leuke plekjes zijn
waar het licht mooi is.
De newbornshoot duurt vaak 2 uur of iets langer. Dit omdat we het tempo aanhouden van de baby. Dus als de baby honger heeft, dan mag er gewoon gevoed worden tussen door. Ik neem dan gewoon even een pauze.
Want het is het mooiste dat de baby uiteindelijk in slaap valt. 

 

newbornshoot, fotograaf Lichtenvoorde, Jorieke Philippi Philippi photography

Investering

Een newbornshoot kost € 275,- inclusief 10 digitale foto’s in hoge resolutie. Na de shoot krijgen jullie binnen een paar dagen een preview van de shoot en dan binnen 3 weken een online album met jullie mooiste foto’s. In dit album kunnen jullie de 10 foto’s kiezen maar ook eventueel extra foto’s bestellen.