newbornshoot, fotograaf Lichtenvoorde, Jorieke Philippi Philippi photography

Newbornshoot

Een pasgeboren baby is een klein wonder. De perfecte vingertjes, de tedere voetjes, het zachte donshaar – elk detail is pure magie.Deze eerste momenten zijn vluchtig, maar met een newbornshoot kun je ze voor altijd vastleggen. In jullie eigen vertrouwde omgeving, waar jullie samen knuffelen en kusjes geven, creëren we beelden vol liefde en geluk.
De newbornshoot vindt plaats in jullie eigen tempo. We nemen alle tijd om de baby te laten wennen  en om de perfecte foto’s te maken. Geen stress, geen haast, maar lekker ontspannen.
De ideale periode voor een newbornshoot is binnen de eerste vier weken na de geboorte. De baby zit dan nog in en ritme van eten en slapen. En het mooiste is een ontspannen en slapende baby op de foto.
Wil je een newbornshoot boeken? Zodra jullie baby geboren is, kunnen jullie contact met me opnemen om een datum in te plannen. Ik beantwoord graag al jullie vragen en help jullie met het creëren van prachtige, blijvende herinneringen aan deze bijzondere periode.

Handige om te weten!

Vaak gebruik ik de slaapkamer van papa en mama, wat daar kan iedereen makkelijk op het grote bed. Soms kijk ik wel of er nog meer leuke plekjes zijn
waar het licht mooi is.
De newbornshoot duurt vaak 2 uur of iets langer. Dit omdat we het tempo aanhouden van de baby. Dus als de baby honger heeft, dan mag er gewoon gevoed worden tussen door. Ik neem dan gewoon even een pauze.
Want het is het mooiste dat de baby uiteindelijk in slaap valt. 

 

newbornshoot, fotograaf Lichtenvoorde, Jorieke Philippi Philippi photography

Investering

Een newbornshoot kost € 275,- inclusief 10 digitale foto’s in hoge resolutie. Na de shoot krijgen jullie binnen een paar dagen een preview van de shoot en dan binnen 3 weken een online album met jullie mooiste foto’s. In dit album kunnen jullie de 10 foto’s kiezen maar ook eventueel extra foto’s bestellen.