Informatie minishoot

Kledingtips

Het allerbelangrijkste! Draag kleding waar je blij van wordt! Wanneer je kleding draagt waar je je goed in voelt, straal je dit uit. Wanneer je met meerdere mensen op de foto gaat, bijvoorbeeld met de hele familie. Zorg dan dat je de kleding een beetje op elkaar afstemt. Kies bijvoorbeeld 2 kleuren die mooi bij elkaar passen en zorg dat je dit als hoofdkleuren gebruikt. Als je de kleren een beetje op elkaar afstemt, dan wordt het beeld een stuk rustiger. Vooral met een grote groep. Zachte neutrale kleuren zijn altijd goed!

Voor de shoot

Zodra jullie deze info hebben ontvangen, hebben we een datum geprikt. Dus dat staat vast! De locatie krijgen jullie van mij door.  Wat als het regent? Helaas moeten we de shoot verplaatsen als het regent. Elke druppel is te zien op de foto en binnen familiefoto‘s maken is geen optie.

Tijdens de shoot

Ik ben gewend om met grote families het bos in te gaan. Het is altijd een beetje chaotisch, maar dit komt altijd goed. Laat de kinderen lekker hun ding doen en vooral niet te veel zeggen dat ze moeten lachen en luisteren. Dit schrikt vaak af op het moment dat ze mij zien. Spelende wijs zorg ik ervoor dat ze meewerken en hun lekker hun ding kunnen doen.

Tijdens de shoot maak ik altijd zoveel mogelijk combinaties. De hele familie, opa en oma met de kleinkinderen, alleen de kleinkinderen, per gezin enz…

Zo hebben jullie na de shoot lekker veel keuze en kunnen jullie de mooiste foto’s uitzoeken.

Na de shoot

Een paar dagen na de shoot ontvangen jullie van mij een preview met een betaalverzoek. Na ongeveer 2 weken ontvangen jullie een online album met een ruime keuze aan foto’s. In dit album kunnen jullie 5 foto’s in hoge resolutie downloaden, maar ook eventueel extra foto’s bestellen.

Strots op mijn werk!

Tot slot!
Omdat ik trots om mijn werk ben en mijn klanten veelal via Social Media binnen krijg, deel ik wel eens wat foto’s via Facebook of Instagram. Mochten jullie dit echt niet willen, dan hoor ik dit graag tijdig en voor de shoot. Dan kan ik hier rekening mee houden.

Mocht je verder nog vragen hebben over een shoot? Neem dan gerust contact op!