Newbornshoot

Er is niks zo bijzonder dan een pasgeboren baby. Kleine vingertjes, voetjes en zachte dons haartjes. Samen knuffelen, en kusjes geven op het grote bed. Super mooie momenten om vast te leggen. De newbornshoot zal dan ook plaats vinden in jullie eigen vertrouwde omgeving, lekker thuis!
Zodra de baby geboren is kunnen jullie contact met mij opnemen en plannen we samen een datum in. Meestal plan ik een newbornshoot in de eerste 4 weken en het liefste in de tweede week als dit mogelijk is.

Vaak gebruik ik de slaapkamer van papa en mama, wat daar kan iedereen makkelijk op het grote bed. Soms kijk ik wel of er nog meer leuke plekjes zijn waar het licht mooi is. De newbornshoot duurt vaak 2 uur of iets langer. Dit omdat we het tempo aanhouden van de baby. Dus als de baby honger heeft, dan mag er gewoon gevoed worden tussen door. Ik neem dan gewoon even een pauze. Want het is het mooiste dat de baby uiteindelijk in slaap valt. 

Wat kost het?

Een newbornshoot kost € 225,- inclusief 15 digitale foto’s in hoge resolutie. Na de shoot krijgen jullie binnen een paar dagen een preview van de shoot en dan binnen 4 weken een online album met jullie mooiste foto’s. In dit album kunnen jullie de 15 foto’s kiezen maar ook eventueel extra foto’s bestellen.

Meer newborns...

Let's

connect

Heb je vragen of wil je meer informatie ontvangen over een fotoshoot?
Neem dan gerust contact op.Vul het contactformulier in of stuur een mail naar info@joriekephilippi.nl

Bellen of een appje mag natuurlijk ook altijd  naar 06 15289476

Follow on

Instagram